Vliegengordijn

Tijdens de zomermaanden vliegt er van alles uw huis binnen, maar u kunt vliegende beestjes op een doeltreffende en diervriendelijke manier buiten de deur houden met een mooi en praktisch vliegengordijn.

Met ons vliegengordijnen houdt u op efficiënte en decoratieve wijze ongedierte buiten de deur.

De vliegengordijnen passen in elk interieur en door de grote kleurenkeuze laten ze zich uitstekend harmoniëren met stoffering en schilderwerk. Op iedere centimeter hangt een lengtebaan, dus de vliegengordijnen zijn zeer nauwsluitend.

De hulzen zijn gemaakt van een flexibele kunststof (polyethyleen). Dit heeft als groot voordeel dat wanneer het vliegengordijn tussen de deur mocht komen de hulzen niet kapot springen. De haken, om de hulzen aan elkaar te rijgen, zijn gemaakt van gegalvaniseerde draad.

vliegengordijn5
vliegengordijn1

Onderhoud vliegengordijn

Wat het onderhoud betreft, de vliegengordijnen zijn goed afwasbaar. Ze kunnen zelfs (in gedeeltes) in de wasmachine gewassen worden.
De gebruiksaanwijzing bevat een heldere uitleg.

 

vliegengordijn1

Doe het zelf

Het vliegengordijn wordt geleverd als een doe-het-zelf-pakket. Naar gelang de afmeting, motief en kleur dat u bestelt, bestaat het pakket uit: - aluminium bevestigingsstrip met schroeven, - hulzen, - haken en ophanghaakjes. Indien u uit ons assortiment vliegengordijnen kiest voor een vliegengordijn met motief, wordt er altijd een werktekening bijgesloten, zodat u duidelijk kunt zien hoe het vliegengordijn gemonteerd moet worden.

De meeste vliegengordijnen zijn leverbaar in de afmetingen 90 x 210 en 100 x 215.

We hebben een folder met vele modellen voor u beschikbaar. Kom langs!