PVC Stroken

Praktisch en mooi gaat bij PVC vloeren prima samen. Praktisch vanwege de goede warmte doorlaatbaarheid en daardoor prima te combineren met vloerverwarming. Ook praktisch vanwege de toplaag, varierend van 0,3 tot 0,55mm. Deze toplaag zorgt voor een goede krasbestendigheid, maar zorgt ook voor een makkelijk te onderhouden en dus hygienische vloer.

PVC vloer winkelinterieur
Onze collectie PVC vloeren bestaat uit een mooi lijn van diverse houtdessins, die tevens leverbaar zijn met het handige Uniclick klik systeem. Verder hebben we het magneetsysteem.

Het innovatieve systeem is tevens een promotie voor onze gehele Design vloeren collectie. De overdracht van het materiaal is een magnetische film, die los op de ondergrond wordt gelegd, waarna daar eenvoudig de design lamellen op gelegd kunnen worden. (door een metalen achterkant van de designlamellen is dat zeer eenvoudig).

De voordelen zijn overduidelijk: Geen gebruik van lijmen, in veel gevallen is er geen egalisatie nodig, geen uitzetting als gevolg van vocht, is het extreem bestand voor zwaar gebruikte gebieden. Daarnaast verdraagt MFD extreme omstandigheden, snelle en schone installatie.

PVC vloer: ideaal voor renovaties

PVC vloeren
De PVC vloer is ideaal voor renovaties. Een harde vloer hoef je er vaak niet uit te slopen, zodat de Magnetic Floor Design lamellen direct over de bestaande vloer gelegd kan worden. Ook heb je geen wachttijden voor het drogen en hoef je geen gebieden af te zetten, omdat je niet met een lijm werkt.

 

PCV vloeren in winkels, hotels, kantoren

Ook voor winkels, hotels, kantoren, enz. is een PVC vloer zeer geschikt. De reeds bestaande oppervlakte hoeft niet verwijderd te worden, het leggen is snel. Daarnaast kunnen de Magnetic Floor Design lamellen eenvoudig weggenomen worden en uiteraard dan ook weer gemakkelijk vernieuwd worden. Bij het vervangen van een design kunt u de magnetische folie blijven gebruiken.

PVC vloer kinderkamer